Afbeelding

Vrouwenconferentie 'Dressed Daughters' in Sommelsdijk

SOMMELSDIJK - Op zaterdag 10 juni is de allereerste interkerkelijke 'Dressed Daughters' vrouwenconferentie in Sommelsdijk. Het thema is 'Dress to impress'. Op deze dag wordt er gezongen en zijn er drie lezingen.

De vrouwen achter Dressed Daughters zijn Carola de Jong, Jacqueline Zoeterweij, Linda Roozemond, Katy Smalheer en Marleen Vis. Zij komen uit diverse kerken en delen dezelfde passie voor God en het verlangen om vrouwen uit verschillende kerken met elkaar en met God te verbinden om in eenheid samen te komen.

Het thema van de conferentie is 'Dressed to impress'. "Dit betekent niet dat de vrouwen hun mooiste outfit aan moeten trekken om indruk te maken. Wij willen de vrouwen juist meegeven dat zij, als Gods geliefde dochters, al mooi gekleed zijn. Namelijk met Zijn kracht en glorie volgens Spreuken 31:25. 

Tijdens de conferentie wordt er gezongen en zijn er drie lezingen te beluisteren. "We geloven dat deze dag een positieve bijdrage zal leveren aan het geloofsleven van de vrouwen die komen. Wij hopen dat ze versterkt, verwonderd en verblijd naar huis zullen gaan, zodat zij impact zullen hebben op de plekken waar God hen geplaatst heeft", aldus de initiatiefneemsters van de conferentie.

De conferentie wordt gehouden aan de Antoon Coolenstraat 11 in Sommelsdijk. Deelname is gratis, inclusief koffie/thee en lunch. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Aanmelden kan tot en met 5 juni via dressed-daughters@hotmail.com