Studieavond en -dag rond het thema ‘De Heilige Geest’

DIRKSLAND – Voor vrijdag 2 en zaterdag 3 Juni organiseert mannenbeweging Buutengeweun een kort weekend met als thema ‘De Heilige Geest’.

Volgens de organisatie is het de bedoeling van het weekend dat mannen met elkaar “dit weekend samen ontdekken en ervaren dat de Heilige Geest een Persoon is die je steeds beter kunt leren kennen”. Volgens Buutengeweun is de Heilige Geest in je komen wonen als je gelooft. “Hij geeft je de geloofszekerheid dat je een kind van God mag zijn. En Hij helpt je om meer en meer op Jezus te gaan lijken”. "Het belooft een boeiend, leerzaam, inspirerend en gezellig weekend te worden. Kom met verwachting!”, aldus de uitnodiging.

Het programma is als volgt: Vrijdagavond 2 juni: 19.30 uur: inloop/fellowship; 20.00 uur onderwijs: De Heilige Geest, wie is Hij?; 20.45 uur: Gebed: het uitnodigen van de Heilige Geest om Hem te leren kennen; 21.00 uur: De Heilige Geest en het verstaan van Gods stem; 21.45 uur: Gebed: oefenen om Gods stem te verstaan. Zaterdag 3 juni: 09.30 uur: inloop/ fellowship; 10.00 uur: Onderwijs: Jezus, de Doper in de Heilige Geest; 11.00 uur: Gebed: het uitnodigen van Jezus om te dopen in Zijn Geest; 11.30 uur: Onderwijs: de Heilige Geest en de hemelse liefdestaal; 12.00 uur: Gebed: het ontvangen van de hemelse liefdestaal; 12.30 uur: Lunch; 13.30 uur: wandeling/ koffie/thee; 15.00 uur: Onderwijs: Vervullingen met de Heilige Geest; 16.00 uur: Gebed: ontvangen van nieuwe vervullingen met de Heilige Geest; 16.30 uur: naar huis.

De spreker voor dit weekend is Gerard de Groot. Opgave kan via de site van Buutengeweun ; www.buutengeweun.nl evenementen - studie Heilige Geest - meer info. Kosten voor deze studie ; € 35 p.p. inclusief koffie , thee en een lunch. Adres: Philipshoofjesweg 79, Dirksland.