Afbeelding
Foto:

Zangavond met liederen van Johan de Heer en Glorieklokken

OUDE-TONGE - Vrijdag 12 mei wordt er in de Evangelie Gemeente Flakkee een zangavond gehouden. Op het programma staan liederen uit de bundel van Johannes de Heer en vanuit Glorieklokken.

“De teksten wijzen op een levend geloofsleven en zijn onder veel christenen geliefd”, laat de Evangelie Gemeente weten. “Veel liederen vinden hun herkomst aan het begin van de twintigste eeuw en vertegenwoordigen een rijke variatie aan melodieën en teksten. De avond wordt muzikaal begeleid door David Scheermeijer en ingeleid door ds. Gerard van de Wetering. De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in het gebouw van de Evangelie Gemeente Flakkee, Emmastraast 24a in Oude-Tonge.


Jaarconcert Apollo

NIEUWE-TONGE - Op zaterdag 3 juni zal het jaarconcert van Harmonie en Jeugdorkest Apollo Nieuwe-Tonge plaatsvinden. Dit jaar in samenwerking met het Klein Orkest van muziekverenging Concordia Tholen. Het jaarconcert vindt plaats in het Dorpshuis te Nieuwe-Tonge, Korteweegje 14. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur, het concert vangt aan om 20.00 uur. Entree is gratis.


Bingo Achthuizen gaat niet door

ACHTHUIZEN - In verband met een begrafenis in het Buurthuus gaat de bingo in Achthuizen op woensdag 10 mei niet door.