Afbeelding

VakantieBijbelDag

Algemeen

SOMMELSDIJK - Vorige week dinsdag 2 mei werd de VakantieBijbelDag weer georganiseerd in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk. Met een mooi zonnetje, wapperende vlaggetjes en een uitnodigende rode loper, alles rondom het thema: Koninklijk Bezoek!’

“Wat was het fijn, met wel 150 kinderen die over de rode loper binnenkwamen” stelt de organisatie. De activiteiten bestonden uit zingen, luisteren naar het Bijbelverhaal over Jozef, knutselen en spellen doen rondom het thema ‘Koninklijk bezoek!’ Ook kwam de jeugdouderling nog met een grote postenvelop aan op de fiets en hield Alex Victoria voor de gek door te zeggen dat de koning op bezoek zou komen, wat helemaal niet waar was. De kinderen leerden een themalied, waarvan dit het refrein is:
Heel de wereld moet het weten, alle mensen groot en klein: Door genade geeft God redding. Laat Hem ook jouw Koning zijn! Ook leerden de kinderen een Bijbeltekst: ‘Zoek eerst het koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden’ (Mattheüs 6:33).

De organisatie bedankt alle sponsors (Plus Middelharnis, Coop Ooltgensplaat en de Albert Heijn). “We zien terug op een geslaagde dag!” De Hersteld Hervormde Gemeente Middelharnis/Sommelsdijk houdt deze VakantieBijbelDag jaarlijks in de meivakantie. Samen met de andere kerken in Middelharnis/Sommelsdijk wordt zo in verschillende vakanties een vakantiebijbelfeest gehouden voor alle kinderen. “Veel kinderen kijken hier iedere vakantie weer naar uit en ook voor de vele vrijwilligers is het een feest.”

Afbeelding