WFB beleeft makkelijke middag

REGIO - WFB versloeg Abbenbroek afgelopen zaterdag met verpletterende cijfers: het werd maar liefst 0-6.

Van meet af aan was WFB de bovenliggende partij en al na 10 minuten hadden de Ouddorpers een voorsprong te pakken. Een scherp aangesneden corner van Rowan Breen werd vakkundig binnen getikt door Kevin Groenendijk. Daarna combineerde WFB er lustig op los. De 0-2 kon niet lang uitblijven en nog voor het half uur stond de 0-3 op het scorebord. Vanaf de linkerkant zocht Breen de kaats met Bremer, vond de kaats met Bremer en schoof daarop de bal schitterend in de verre hoek. Dit was verreweg het mooiste doelpunt van de middag. Hierna haalden de Ouddorpers de voet even van het gaspedaal.

Na rust zocht WFB weer volop de aanval en dat betaalde zich direct uit. Jakko van Heest wist Breen vrij te spelen in het strafschopgebied en ook ditmaal vond hij de verre hoek: 0-4. WFB bracht Stefan Nagtegaal binnen de lijnen en die ging gretig op zoek naar een doelpunt. Die vond hij niet, maar hij bereidde er wel twee voor. Bij de eerste gaf hij een voorzet vanaf de linkerkant. Via Bjorn Pape kwam de bal bij Stan van Lenten. Met een droge knal tekende deze voor de 0-5. Het slotakkoord was voor Tolad van Estrik. Hij bracht de eindstand op het scorebord: 0-6.