'Zing mee in het Hollands Jongerenkoor'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Hollands Jongerenkoor is inmiddels bij velen bekend. Het koor wordt muzikaal omlijst door musici die de concerten vergezellen met hun muzikale arrangementen.

Het koor staat onder leiding van dirigent Peter Wildeman, organist Joost van Belzen, trompettist Wilhelm Groenendijk en pianist Mark Brandwijk. Het repertoire van het Hollands jongeren koor bestaat uit christelijk en licht-klassieke muziek: psalm(bewerking)en en geestelijke liederen van christelijke, klassieke en oude componisten. 

Na de zomerperiode start HJK 13. Een viertal repetities staan gepland voor de maanden september tot en met november in Middelharnis, plus een generale repetitie met het gehele koor elders in het land. Kijk voor de definitieve datums op de site van het Hollands Jongerenkoor. Vanaf medio november 2023 vinden de concerten plaats. Highlights voor HJK 13: het eindejaarsconcert in De Doelen, zingen in monumentale kerken en kathedralen, zingen in Maastricht en Antwerpen en een gezellige BBQ met het gehele koor.

"Ben jij tussen 14 en 49 jaar, enthousiast en wil jij ook in dit groot Hollands Jongerenkoor meezingen en alle hoogtepunten meebeleven? Meld je dan nu alvast aan op de site: www.hollandsjongerenkoor.nl voor de regio Middelharnis, om zeker te zijn van een plaats binnen dit koor."