(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Kofferbakverkoop in Middelharnis

MIDDELHARNIS - De Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk (OVMS) organiseert op Koningsdag, 27 april, een gezellige dag in het centrum van Middelharnis. Daar zal ook weer de kofferbakverkoop plaatsvinden onder aan d'n Diek.

Op het Zandpad is zoals altijd ruimte voor de kleedjesverkoop van de kinderen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Het Beneden Zandpad is geserveerd voor de kofferbakverkoop, waar ieder zijn eigen waren mag verkopen. Commerciƫle verkoop en verkoop van voedingswaren zijn niet toegestaan. "Voor maar 10 euro ben je zeker van een mooi plekje om je auto te parkeren, de kofferbak te openen en de gehele inhoud lekker te kunnen verkopen", laat de organisatie weten. "Daarnaast zijn er natuurlijk diverse kinderattracties en is er op het Diekhuusplein een gezellig terras met live muziek. Daar zijn live optredens van Sing it Sisters en het duo Jip & Daym tot 19.00 uur."

"Aanmelden voor de kofferbakverkoop kan via het mailadres info@ovms.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een inschrijfformulier toegestuurd. Wil je deze en de vele andere activiteiten van de Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk steunen, kan je je aanmelden via hetzelfde adres."