Afbeelding
Foto:

Consumentenbeurs Trend 2023 trekt publiek uit wijde omgeving

OUDDORP - De consumentenbeurs Trend 2023 die afgelopen vrijdag en zaterdag in de Dorpstienden in Ouddorp werd gehouden, was een groot succes. Deze bruisende beurs met een grote variatie aan deelnemende bedrijven werd zeer goed bezocht door publiek uit de wijde omtrek.

Er was voor elk wat wils op deze gezellige beurs. Het aanbod varieerde van poetsdoekjes tot elektrische fietsen en van tuinberegening tot boxsprings. Het was Eendjesverhuur zelfs gelukt om een eendje in de zaal te parkeren. Ook was er een proeverij van heerlijke wijnen en van de big green egg kon men heerlijk vlees proeven. Verder kon men terecht bij een makelaar, beveiliging, keuken wrappen, fietsen, zonwering, bouw- en tuinmaterialen, garagedeuren, kasten, mode in wonen, tuinmachines, computers, witgoed, duurzame verwarming van uw woning, en bloemen & planten. 

Iedereen die zaken deed op de beurs, maakte kans om een waardecheque te winnen ter waarde van maar liefst 250 euro. Zaterdag rond sluitingstijd werd de winnaar uit een groot aantal kanshebbers getrokken. Dat werd Krijn Westhoeve uit Ouddorp, hij kan de waardecheque bij een van de deelnemende bedrijven verzilveren.       

Het bestuur en de deelnemers bedanken alle bezoekers voor de enorme belangstelling spreekt de hoop uit iedereen weer op Trend 2024 te ontmoeten.