Afbeelding

Jubilarissen bij gymnastiekvereniging Nieuwe-Tonge

Algemeen

Nieuwe-Tonge - Op de jaarlijkse ledenvergadering van gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren van dinsdag 8 maart, werd een viertal mensen in het zonnetje gezet. Dit was na de coronaperiode van de afgelopen jaren gelukkig weer mogelijk.

Meester Addie de Vos is al 25 jaar de trouwe leiding van de jongensgroep, daarbij is Addie altijd heel enthousiast. En waar het kan draagt hij z’n steentje bij om S.S.S. een warme en vertrouwelijke uitstraling te geven. Altijd bedenkt hij wel iets nieuws wat dan door de jongens enthousiast uitgevoerd wordt, onder begeleiding van Addie.

Adrie Verwey is al 50 jaar lid van S.S.S. en al 45 jaar bestuurslid. Adrie biedt altijd zeer bescheiden op de achtergrond een helpende hand waar het kan. Adrie sport op de dinsdagavond bij de damesgroep.

Marian Fransooijs is al 25 jaar een trouwe sporter bij S.S.S. vroeger op gym gebied en tegenwoordig op de donderdag avond bij Fit & Dance. Annie Frings is 12 ½ jaar lid en sport heel trouw op de dinsdagavond bij de damesgroep. Annie probeert op eigen niveau mee te doen aan de gevarieerde lessen. S.S.S. is al haar leden en zeker de jubilarissen zeer erkentelijk dat ze S.S.S. trouw blijven en daarom werden ze dan ook in de bloemetjes gezet. Meer informatie over de vereniging is te vinden op hun Facebookpagina: www.facebook.com/gymnastiekverenigingsss. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding