Afbeelding
Foto:

Grote diversiteit mbo-opleidingen bij Albeda op de Beroepscampus

SOMMELSDIJK - Op de Beroepscampus aan de Langeweg in Sommelsdijk biedt Albeda een grote diversiteit aan mbo-opleidingen aan. Deze zijn afgestemd op de vmbo-opleidingen binnen de campus en de vraag vanuit de beroepspraktijk in de regio. Er zijn opleidingen op het gebied van zorg & welzijn, onderwijs, pedagogisch werk en economie & ondernemen. Ook biedt Albeda entree-opleidingen aan, waar een student op ieder moment mee kan starten.

Maurice Giesen, onderwijsleider bij Albeda: "We hebben financiële en secretariële opleidingen, waarmee je bijvoorbeeld management support specialist of business administration & control specialist kunt worden. Ben je geïnteresseerd in de sector zorg & welzijn? Dan is het brede basisjaar zorg en welzijn iets voor jou. Op de campus kun je ook terecht als je pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of kindprofessional wilt worden. We bieden zowel voltijd opleidingen aan (bol) als opleidingen die je kunt combineren met een baan (bbl). Keuze te over!"

Open dag

Op donderdag 16 maart van 15.00 - 20.00 uur staan studenten en docenten klaar om aanstaande studenten te helpen bij hun studiekeuze. Zij vertellen meer over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om voorlichtingssessies te volgen. Ga voor meer info www.albeda.nl/opendagen.

Albeda helpt te kiezen door middel van het Albeda Keuzecafé (locatie Rosestraat) op 30 maart 14.00 - 17.00 uur. Er is een online informatieavond voor ouders/verzorgers op 23 maart. Het is ook mogelijk om te komen proefstuderen of meelopen. Voor direct contact kan worden gebeld naar 010 290 10 20 of mail naar albeda@albeda.nl. Kijkk voor meer informatie op www.albeda.nl/studiekeuze of albeda.nl/langeweg.