Afbeelding

Bus van Youth for Christ komt naar Middelharnis

Algemeen

MIDDELHARNIS - Aanstaande woensdag 8 maart komt de bus van Youth for Christ naar Middelharnis. Het is de vierde standplaats van de bus die ook wekelijks in Dirksland, Oude-Tonge en Stellendam te bezoeken is.

“We zijn op ons eiland gezegend met veel kinderen en jongeren”, zegt Youth for Christ. “Wij als ouders willen ze alles geven wat ze nodig hebben om op te groeien en vrucht te dragen. Dan komen ze op een leeftijd waar ze zelf keuzes gaan maken en onderzoeken wie ze zelf zijn. In die tijd willen we als werkers van Youth fort Christ graag langszij komen, een plek bieden waar ze als groep of individu welkom zijn, waar ze volwassenen ontmoeten bij wie ze een hun hart kunnen luchten.”

“We leven in een tijd en een land waar we met kunstmest en insecticiden misoogsten kunnen voorkomen. Maar onze jongeren zijn niet zo makkelijk te beschermen tegen de gevaren van bijvoorbeeld internet, drugs en alcohol. We bieden een veilige plek aan jongeren, waar ze zich gezien voelen, waar volwassenen tijd voor ze nemen, waar ze niet mee hoeven te doen met dingen die ze niet willen om erbij te horen.”

De bus staat op dinsdagavond in Dirksland, woensdagavond in Oude-Tonge en donderdagavond in Stellendam. Nu ook elke woensdagmiddag in Middelharnis bij de scholen. De eerste keer dus op biddag voor gewas en arbeid. Zoals we bidden voor de jongeren die dicht aan uw hart staan, hopen we dat u ook mee bidt voor de bus en ieder die daar komt en zal gaan komen.”

Kijk voor vragen, opmerkingen of meer informatie over het werk van Youth for Christ op www.goeree-overflakkee.yfc.nl.