Afbeelding
Foto:

IT-ers delen kennis tijdens nieuwe editie Code in the Middel

MIDDELHARNIS - Op donderdagavond 9 maart organiseren XSARUS, WebNL, Voogd & Voogd en COAS een nieuwe editie van ‘Code in the Middel’ op het kantoor van XSARUS in Middelharnis.

Het vaste format van Code in the Middel: vooraf samen eten, vervolgens een uur een inhoudelijk thema bespreken en daarna netwerken met de aanwezigen. Het inhoudelijke thema is elke editie anders. De ene keer een vakinhoudelijk onderwerp, de andere keer een wat algemener onderwerp dat met werken in de IT te maken heeft. Eén van de onderwerpen van deze editie is de MACH-architectuur, die sterk in opkomst is in de digitale commerciebranche. CTO van XSARUS Bram Hoekman en Developer Michiel Kalle praten de aanwezigen bij over de reis die zij de afgelopen jaren hebben gemaakt richting die MACH-architectuur. Inmiddels hebben zich al bijna 30 deelnemers aangemeld.

Over Code in the Middel

Code in the Middel ontstond enkele jaren geleden. Het initiatief kwam van een aantal IT-ers die gelijkgestemden uit de regio bij elkaar wilden brengen. Ze richtten een groep op die in informele setting bijeenkomt om onderling kennis uit te wisselen en te netwerken. De naam van de groep is overigens een knipoog naar de regio. ‘Middel’-harnis vormt een mooi middelpunt voor Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. In elk van deze gebieden zijn al groepen ontwikkelaars te vinden die regelmatig bijeenkomen. Code in the Middel vult het gat tussen deze gebieden. Inmiddels zijn acht edities gepasseerd en staat de negende gepland op 9 maart aanstaande op het kantoor van XSARUS in Middelharnis.

Deelnemen

"Ben je IT-er en vind je het leuk om aanwezig te zijn? Ga naar www.meetup.com, zoek op ‘Code in the Middel’ en meld je aan. Je kunt je ook aansluiten bij de groep om op de hoogte gehouden te worden van de volgende edities. Dus ben je geen ontwikkelaar, maar heb je wel affiniteit met IT? Ook dan ben je van harte welkom om lid te worden van de groep."