Afbeelding
Foto:

Scouting Bruinisse viert jubileum

BRUINISSE - Afgelopen zaterdag vierde Schouting Bruinisse de jaarlijkse Baden-Powell dag, de verjaardag van de oprichter van Scouting. Tijdens deze opkomst werd het jubileumjaar van de groep geopend, deze bestaat 77,5 jaar. \

Het 75-jarig jubileum kon vanwege corona niet gevierd worden, maar nu is het tijd voor een feestje. Scouting Bruinisse heeft 83 leden, afkomstig van Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee.

Scouting Bruinisse is opgericht in 1946 door Nanda Verhagen. Door de jaren heen heeft de scouting vele activiteiten ontplooid, zoals de jaarlijkse rommelmarkt op de tweede zaterdag van september. Ook gingen speltakken internationaal, naar de Jamboree, waar scouts van over de hele wereld bij elkaar komen, en naar Engeland. Scouting Bruinisse heeft een eigen gebouw: het clubhuis aan het Bakkersgat in Bruinisse. Alle speltakken komen samen in één gebouw: de welpenmeiden en welpenjongens, padvindsters en verkenners, explorers, rovers en de + scouts. In 2016 startte ook nog een bever speltak.

Nieuwe leden en vrijwilligers zijn van harte welkom bij Scouting Bruinisse. Meer informatie is te vinden op www.scoutingbru.nl. Daarnaast is de groep ook te vinden op Facebook en Instagram.







We hebben op dit moment 83 leden, deze komen van Schouwen Duiveland en van Goeree Overflakkee, leden zijn altijd welkom, vrijwilligers natuurlijk ook!

Voor meer informatie kijk op onze site www.scoutingbruinisse.nl of op de social media.

Graag tot ziens bij onze groep