Dubbelconcert Duo Voci en Sax’a’holic

OUDE-TONGE - Op zaterdag 25 maart wordt in de Grutterswei in Oude-Tonge voor de tweede keer een gezellige muzikale middag georganiseerd. Onder de titel 'We’ll meet, again!' komen de zangeressen van Duo Voci en de dames van Sax’a’holic weer optreden.

Het eerste dubbelconcert van deze muzikale dames uit Oude-Tonge vond afgelopen jaar voor het eerst plaats. Dat eerste concert was een zodanig succes, dat men besloot om het nu te herhalen. Het thema van het dubbelconcert op 25 maart aanstaande is Liefde. Liefde voor de muziek, liefde voor elkaar, naastenliefde, naar elkaar omkijken. Dat is waar het deze middag om draait. Er wordt een verloting gehouden met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door diverse winkeliers uit Oude-Tonge. 

De entree is 5 euro, inclusief een gratis kop koffie of thee bij binnenkomst én een gratis lot. Reserveren kan door te bellen of appen naar 06-234 23073. Reserveer tijdig, want vol is vol. De middag wordt mede mogelijk gemaakt door een team vrijwilligers, enkele ondernemers uit Oude-Tonge en Stichting Podium. En niet te vergeten de vrijwilligers die deze middag tot een fijn middagje uit zullen maken.

De locatie is de Grutterswei, Willemstraat 14 in Oude-Tonge. Inloop is vanaf 13.30 uur. Aanvang om 14.00 uur. De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur.