Afbeelding

Hulpgoederentransport uit Melissant komt aan in Turkije

Algemeen

MELISSANT - Vorige week maandag vertrok een vrachtwagen van JL Mijnders Transport uit Melissant naar Turkije om een 40ft container vol met hulpgoederen af te leveren. De chauffeur van dit transport was de Erdinc Bulut, van Turkse afkomst en al vele jaren in dienst bij het transportbedrijf. Vrijdag kwam de vrachtwagen aan op de plaats van bestemming.

Erdinc Bulut ging de reis van bijna 6000 km (heen en terug) geheel vrijwillig aan. Mijnders Transport zorgde voor de sponsoring van alle kosten voor onderweg; de brandstof, tolkosten en de vrachtwagen met chassis. Vrijdagmiddag, om 13.00 uur, kwam Erdinc aan op de plek van bestemming waar de goederen gelost werden: de plaats is Kayseri, ergens in het midden van Turkije, op slechts een paar honderd kilometer van het rampgebied.

“Erdinc werd daar warm en met open armen ontvangen”, laat JL Mijnders Transport weten. “Hij werd naar een overdekte loods gedirigeerd waar veel vrijwilligers aanwezig waren om de hulpgoederen in ontvangst te nemen. Vanuit deze loods vindt verdere distributie plaats naar het rampgebied. Voor Erdinc was het tijd om even uit te rusten en daarna voldaan aan de terugreis te beginnen.” JL Mijnders Transport wil iedereen die op wat voor manier heeft gedoneerd of heeft meegewerkt hartelijk bedanken.