Afbeelding
Foto:

Woningcorporatie Oost West Wonen start met huurdersportaal en app



MIDDELHARNIS - Woningcorporatie Oost West Wonen start met een nieuwe online omgeving en app voor huurders. Huurders kunnen via hun persoonlijke Mijn Oost West Wonen omgeving en de nieuwe app hun woon – en huurzaken digitaal regelen vanaf de computer, mobiel of tablet.

"Alle huurders van Oost West Wonen ontvangen deze week een brief met instructies voor het activeren van hun persoonlijke account op het huurdersportaal", laat de woningcorporatie weten. "Zaken die huurders vanaf dat moment in hun persoonlijke Mijn Oost West Wonen omgeving en de app kunnen regelen zijn bijvoorbeeld het indienen van een reparatieverzoek, het bekijken van eerdere verzoeken, betaalgegevens wijzigen en huurnota’s inzien of het aanpassen van persoonlijke gegevens."

Een digitale mijlpaal in de dienstverlening

“De start met dit nieuwe huurdersportaal en de Oost West Wonen app is echt een mijlpaal in onze dienstverlening. We kijken ernaar uit om onze huurders op deze manier nog beter van dienst te zijn. Niets is verplicht, want we blijven ook op de voor huurders vertrouwde manieren bereikbaar, maar we willen alle huurders wel aanraden een account aan te maken en de app te downloaden om het gemak zelf te ervaren,” vertelt Peter Klink, Manager wonen bij Oost West Wonen.

Woningcorporatie Oost West Wonen start met huurdersportaal en app voor huurders

Op www.oostwestwonen.nl/huurdersportaal vinden huurders meer informatie, een instructievideo en het antwoord op veel gestelde vragen. Op dinsdag 21 februari van 10.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 16.00 uur zitten medewerkers van Oost West Wonen klaar om huurders op weg te helpen bij het activeren van hun account, het inloggen of het downloaden van de app. Uiteraard kunnen huurders ook op een ander moment langskomen of contact opnemen via 0187 22 11 00 of huurdersportaal@oostwestwonen.nl.