Afbeelding

Nog enkele plekken beschikbaar bij Fitr bedrijven volleybaltoernooi

SOMMELSDIJK - Op vrijdag 17 maart organiseren volleybalclub Intermezzo en Adviesgroep De Vogel het Fitr bedrijven volleybaltoernooi. Tijdens deze gezellige en sportieve avond bieden de organisatoren bedrijven uit de regio Goeree-Overflakkee de gelegenheid om samen met collega’s en andere bedrijven een leuke avond te hebben.

Het bedrijven volleybaltoernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Het inschrijfgeld is 75 euro per team. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom, het toernooi zal om 19.00 uur van start gaan. Rond de klok van 22.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Na de prijsuitreiking is er de gelegenheid om een drankje te drinken in het restaurant.

Een goede bodem voor een sportieve avond

In de horeca van De Staver is het mogelijk vooraf een hapje te eten. Deelnemers kunnen deze reservering zelf maken bij De Staver tot vrijdag 3 maart via 0187-483306.

Voor alle niveaus

Om voor ieder volleybalniveau een aantrekkelijk toernooi te bieden, zijn er twee poules: laag en hoog. Er zijn nog maar een aantal plekjes vrij. In totaal kunnen er 28 teams meedoen van minimaal 5 spelers. Snel inschrijven is aan te raden, want vol is vol. Inschrijven kan via www.vcintermezzo.nl.