Afbeelding
Foto:

Fitr kerstrun brengt ruim 100 mensen in beweging

MIDDELHARNIS - Afgelopen december liepen ruim 100 deelnemers de Fitr kerstrun. Deelnemers konden twee routes van 7,5 kilometer afleggen. Vooraf aan de run werd er een goodiebag thuis afgeleverd met onder andere een medaille en vouchers voor een drankje bij LLEV in Middelharnis en Restaurant Akerhsoek in Ouddorp.

"De routes waren zo uitgezet dat ze door de verlichte delen en mooiste plekjes van de dorpen kwamen", laat de organisatie weten. "Daarbij kon een fotowedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Bij beide routes zat een historische beschrijving van bezienswaardigheden. De deelnemer met de leukste foto kon een echt Flakkees pakket winnen, aangeboden door het Streekmuseum Goeree-Overflakkee en een Fitr-hoodie en bidon, aangeboden door Adviesgroep De Vogel." 

‘’Er zijn weer veel leuke foto’s ingestuurd’’, vertelt Bertrand van den Boogert van het Streekmuseum. Mary-Anne Sewell en Marieke Okker hebben dit jaar de fotowedstrijd gewonnen. ‘’Samen hebben we tot nu toe alle runs gelopen. Super leuk dat we gewonnen hebben. De volgende keer zijn we graag weer van de partij’’, zegt Marieke.

De Fitr kerstrun werd medemogelijk gemaakt door het Streekmuseum, Adviesgroep De Vogel, AV Flakkee, LLEV Middelharnis, Hotel Restaurant Akershoek, Jumbo Sperling Ouddorp en Keukencentrum Tieleman.