Afbeelding
Foto:

GO-Linked op Tour d’amour

REGIO - De dames van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, hebben een Tour d’amour gehouden. Trouwe vrienden van het netwerkinitiatief zijn tijdens de tour verrast, want loyaliteit moet worden beloond. 

Na diverse Open Coffees en een zomerborrel in het afgelopen jaar, stond er op 27 januari een liefdestour gepland. Ook wel ‘Tour d’amour’ genoemd. "De tour was bedoeld om de vrienden van ons netwerkinitiatief te bedanken. Met een doos vol luxe chocolade, samengesteld door ‘vriend van GO-Linked’ Emago uit Oude-Tonge, zijn we langs de deur gegaan. Onze vrienden reageerden verrast en vonden onze actie origineel, maar vooral lekker", aldus Mirlande Besemer. Maureen van Leeuwen vult aan: "ook wij ondernemen en weten hoe uitdagend dat kan zijn. Je hebt elkaar nodig. Ons netwerk helpt daarbij. Het is mooi om te ervaren dat onze volgers, en in het bijzonder onze vrienden, dit beamen en dat mag beloond worden."

De Tour d’amour  ging langs de volgende vrienden en organisaties: Strandpaviljoen Beachclub ’t Gorsje, De Bouwmeester Architectuur, LiVastGO Makelaardij, BeCare, AB Zuid-Holland, Zeelenberg Architectuur, UC Group, Interaction Werkt, Kenneth Smit Coaching, VLDW Advocaten, Musica EduArta, Villerius Tekstproductie & Fotografie, De Vogel Adviesgroep, WEA Deltaland Accountants en Adviseurs, Angela Lodder Contentexpert, Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, AMG Coaching, VCM Totaal, Groothandelsgebouw Oostplaat, Grow Business and People, John P. de Wit Assurantiën, SRL Accountants en Belastingadviseurs, Totaal Kantoor Goeree, Delta Telecom Advies, Stormachtig, Emago en Randstad.

De tour was tevens ter promotie van de volgende Open Coffee in de Beroepscampus in Sommelsdijk. "Op 14 februari stelt de Beroepscampus, samen met Randstad, de deuren open voor ons netwerk. Dit betekent netwerken op de dag van de liefde en ook nog eens op een bijzondere plek", aldus de dames. "Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.go-linked.nl. De toegang is vrij."