Afbeelding
Foto:

Ladies' Circle GO organiseert Eilandkwis

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op zaterdag 18 maart van 19.00 tot 23.00 uur vindt de allereerste Eilandkwis plaats, georganiseerd door Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee Tijdens deze kwis wordt met een zelfgekozen team voor een goed doel gespeeld. Er valt maar liefst 1.000 euro voor dit goede doel te winnen.

"Hierbij kan worden gedacht aan een sportvereniging, stichting, school of een ander goed doel. Het is wenselijk om een lokaal doel te kiezen dat verbonden is aan Goeree-Overflakkee", aldus Ladies' Circle GO. "Je stelt een team samen met je sportclub, vriendenclub, familie of wat je zelf leuk vindt. Gezien de vragen is ons advies een team samen te stellen van minimaal 8 personen. Er zitten namelijk ook vragen bij waarvoor je op pad moet. De opdrachten vinden plaats in Middelharnis/Sommelsdijk. Natuurlijk zijn teams van het gehele eiland welkom om mee te doen. De groepsgrootte is een advies, je bent vrij om de groepsgrootte zelf samen te stellen."

"Zorg zelf met je team voor een goede locatie om de kwis te maken, een ‘kwishonk’. Een ruime woonkamer/keuken/kroeg/kantine/kantoorruimte waar je gebruik kunt maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals laptops, telefoons, rekenmachines. Vergeet natuurlijk ook niet om iemand verantwoordelijk te maken voor een lekker hapje en drankje, gezelligheid mag op 18 maart natuurlijk niet ontbreken."

Teams kunnen zich inschrijven voor de Eilandkwis via www.lc45.ladiescircle.nl/product/eilandkwis-2023-inschrijving/.