Hondenschool Herman Jansen vertelt bij oogcafé over geleidehond

MELISSANT - Donderdag 26 januari komt hondenschool Herman Jansen vertellen over de werkzaamheden van een geleidehond bij het oogcafé. De bijeenkomst vindt plaats in de Melishof.

Als je minder ziet, kun je een taststok of een geleidehond inzetten om je te helpen om je weg te vinden. De geleidehond wordt opgeleid bij een hondenschool. Hierover komt hondenschool Herman Jansen de aanwezigen meer vertellen. 

Oogcafé Goeree-Overflakkee is een initiatief van de Oogvereniging (de patiënten- en belangenorganisatie voor mensen met een oogaandoening in Nederland) en vindt elke vierde donderdagmiddag van de maand plaats. Belangstellenden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur welkom bij Buurtcentrum de Melishof, Binnenweg 59 – 61. Ook verwelkomen wij graag jongere blinden/slechtzienden, op zoek naar nieuwe contacten en informatie over oogaandoeningen en leven en werken met een oogaandoening. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk en is mogelijk door een e-mail te sturen naar bijeenkomstenzh@oogvereniging.nl.