Afbeelding
Foto:

Anita Bienefelt doet mee aan Alpe d'HuZes

SOMMELSDIJK - Op donderdag 1 juni zal Anita Bienefelt uit Sommelsdijk met een team deelnemen aan de Alpe d’HuZes, een sportief evenement op de berg Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

"Alpe d'HuZes is een mooi, maar ook beladen event", zegt Anita Bienefelt. "Fietsen of lopen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Een vreselijke ziekte die te veel mensen treft, zoals ook mijn moeder. Vorig jaar mei is zij overleden. Met bewondering en respect heb ik gezien hoe ze haar koppie omhoog hield, hoe moeilijk ook. Mijn neef fietste daarom vorig jaar mee. Toen ik hoorde hoe mooi en bijzonder het was, werd niet alleen bij mij maar ook bij mijn zus het idee aangewakkerd om mee te doen. Niet op de fiets, maar wandelend. Voor onze moeder, maar ook voor al die andere mensen die lijden aan deze ziekte. In december was onze inschrijving een feit."

"Naast het gevoel van ‘samen sterk tegen Kanker’ is vooral natuurlijk het ophalen van donaties het doel. Samen kunnen we werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Blij en emotioneel zijn we als we de donaties en bijgevoegde liefdevolle berichtjes mogen lezen. Want wie heeft of kent nu niet iemand die kanker heeft of moet omgaan met de gevolgen van kanker. Er zijn veel wegen om te doneren. Eén van die wegen is door via onderstaande link of de QR code te doneren. Het gaat niet om de grootte van het bedrag, alle beetjes helpen, maar om het samen te doen."

Doneren kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/AnitaBienefelt/alpe-dhuzes.

Afbeelding