Afbeelding

Fitr Start-Running 2023

Algemeen

MIDDELHARNIS - Maandagavond 30 januari start de Fitr Running Clinic, die deelnemers in 12 weken voorbereidt op het lopen van 5 kilometer en aansluitend de Omloop van Menheerse van 6,7 kilometer.

De avond start om 19.30 uur vanaf de atletiekbaan van AV Flakkee (Oostplaatseweg 1 in Middelharnis). De weken daarna zal maandagavond om 19.30 uur steeds het tijdstip van training zijn. De training (onder begeleiding van trainers van AV Flakkee) start met een warming-up en loopscholingsoefeningen, daarna de kern met interval en afsluitend een cooling-down. Gedurende de clinic wordt de omvang van de kerntraining uitgebouwd. Vrienden en familie zijn van harte welkom.

Ook dit jaar is er een samenwerking tussen AV Flakkee en Fitr, dit is een initiatief van Adviesgroep De Vogel om hun klanten te motiveren om te sporten. Daarbij wordt veel samengewerkt met lokale evenementen zoals de GO Classic. De inschrijving is inmiddels geopend via avflakkee.nl. De kosten voor deelname zijn € 50 inclusief een loopshirt, deelnemers via Fitr krijgen 20% korting.

Afbeelding