Afbeelding

Christelijk Ouddorps Mannenkoor zoekt nieuwe zangers

Algemeen

OUDDORP - Het Ouddorpse Mannenkoor, onder leiding van Dinant Struik, hervat op maandag 9 januari weer haar repetities. Deze worden tweewekelijks gehouden in de prachtig klinkende hal van de Koningin Beatrixschool in Ouddorp. De repetities starten om 20:00 uur. Mannen die ook eens mee willen zingen zijn van harte welkom. 

Sinds 2010 is Dinant Struik dirigent en de ontspannen, gemoedelijke sfeer waarin hij de mannen muzikaal schoolt zorgt er mede voor dat het ledental al jaren stabiel blijft. Tijdens de coronapandemie mocht het koor gebruik maken van het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde gemeente. Vanaf 2023 zal het koor weer tweewekelijks op maandag bijeenkomen in de prachtig klinkende hal van de Koningin Beatrixschool in Ouddorp. Een prima locatie om de psalmen en geestelijke liederen in te studeren. De begeleiding op het orgel wordt afwisselend verzorgd door Willem den Boer en Stephan Folmer. Op deze manier is er een prima samenwerking tot stand gekomen met dirigent, organisten en mannenkoor. 

Ook voor het nieuwe seizoen staan er weer verschillende uitvoeringen op het programma, soms ook als onderdeel van grotere samengestelde koren. Daarnaast verleent het Christelijk Ouddorps Mannenkoor elk jaar medewerking aan een koorzangavond in Putten tijdens de vakantieweken voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. 

Mocht u ook interesse hebben om te komen zingen, dan nodigt het bestuur u van harte uit om een avond bij te wonen. Nieuwe zangers zijn dus van harte welkom. Meer informatie over het koor is te vinden op www.christelijkouddorpsmannenkoor.nl.