Afbeelding

Feestelijke kerstviering bij GOchurch

MIDDELHARNIS - Aanstaande zondag 11 december is er een feestelijke kerstviering bij GOchurch. De samenkomst is van 15.00 tot 17.00 en wordt gehouden in de EmmaĆ¼skerk, Koningin Julianaweg 64. Vrijwilliger Arianne Stroober vertelt wat GOchurch voor haar betekent.

"Welkom, Ahalan wahsahalan. Deze groet is een van mijn favorieten, het welkom in het Arabisch en Nederlands. Afgelopen GOchurch dienst was me gevraagd om iedereen welkom te heten bij de deur. En of ik dat wilde. GOchurch is een van de plaatsen die ik ervaar als mijn christelijke familie. Vanaf het begin ben ik betrokken als bezoeker. Elke keer opnieuw weer bijzonder hoe God iedereen, met zijn eigen verhaal en weg, bij elkaar brengt.

Even twijfelde ik daar bij die deur, of het netjes zou zijn om zo hard te roepen dat de mensen die ik over de stoep voorbij zag lopen, het zouden kunnen horen. Zodat ze zouden weten dat die open deur ook gewoon voor hen was. Dat zou toch tof zijn, als ze vanuit hun rondje wandelen of misschien na hun bezoekje opeens die dienst bij hadden gewoond! Toch deed ik het niet. Het leek me toch wat ongemakkelijk om te gaan schreeuwen. Via deze weg kreeg ik plotseling toch de kans om de uitnodiging ver te roepen: weet u welkom bij GOchurch!" Meer informatie over GOchurch is te vinden op www.gochurch.nl.