Kerstconcert Fiori Musicali bij kaarslicht in de Toren

GOEDEREEDE – De Toren van Goedereede is traditiegetrouw het sfeervolle decor voor het kerstconcert van kamerkoor Fiori Musicali. Het koor zingt het aantrekkelijke programma twee keer op zaterdag 17 december: om 19.00 uur en om 21.00 uur.

Na twee coronajaren zonder kerstconcert in de Toren, kan het weer: Fiori Musicali concerteert bij kaarslicht, deze keer onder leiding van Johan van Broekhoven. Het programma bevat een variatie aan melodieuze stukken uit verschillende eeuwen. Van Sweelinck tot Whitacre en van Brahms tot Howells. Het concert eindigt met samenzang.

De Toren is sfeervol, maar ook koud. Daarom krijgt het publiek de aanbeveling om zich dik aan te kleden en eventueel een dekentje mee te brengen. Overigens zijn er ook warme chocolademelk en glühwein beschikbaar voor alle betalende bezoekers.

Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor bezoekers tot 18 jaar. Reserveren is mogelijk via de website www.fiori-musicali.nl. Er zijn nog kaarten te koop, maar wees er snel bij, want voor het kersconcert van Fiori Musicali is altijd veel belangstelling.