Afbeelding

Even zorgen vergeten tijdens Verwenweekend

Algemeen

OUDDORP - Op Vakantiepark RCN Toppershoedje heerste er afgelopen weekeind in een tiental bungalows een heerlijke spanning bij gezinnen met een ernstig ziek kind. Zou Sint Nicolaas met zijn helpers nog langs komen om een cadeautje en lekkernij te brengen? 

Door Jaap Ruizeveld

En ja hoor, de Sint liet niet verstek gaan. Met een tweetal Pieten die vooraf al door de ramen hadden gekeken bracht hij in wagentjes bij elke bungalow een verrassingspakket. Het was één van de hoogtepunten in het programma dat RCN Vakantieparken samen met stichting Gaandeweg had georganiseerd voor gezinnen die geconfronteerd zijn met kinderkanker.  

Al voor het derde achtereenvolgende jaar toonde het vakantiepark zich een goede gastheer voor een zogenaamd verwenweekeind. Even enkele dagen ontspanning. Even de zorgen vergeten. Mede mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze ondersteuning van sponsoren zoals Zwembad ’t Zuiderdiep in Stellendam, voor een gratis zwemevenement, Strandtheater Houten Kaap voor een sfeervolle manifestatie en Jumbo Sperkling met een cadeaupakket. Er komt heel wat bij kijken om dit te organiseren en ook de gezinnen in de gelegenheid te stellen zelf hun dagindeling te kunnen laten maken. Zoals op de fiets naar het dorpscentrum. Vrijdag kwamen de gezinnen aan. De luxe bungalows waren gereed, de bedden opgemaakt en een snackpakket lag klaar. In het weekend stond een volledige gourmet op het programma en iedere morgen waren er verse broodjes voor het ontbijt. Ook het diner in de Brasserie was een hoogtepunt. 

Parkmanager Roland Hoogwerf RCN Toppershoedje in Ouddorp was blij dat ze dit evenement opnieuw, met ondersteuning, konden aanbieden.