Afbeelding

De YFC bus krijgt derde standplaats in Oude-Tonge

Algemeen

OUDE-TONGE - Afgelopen woensdag 30 november parkeerde de Youth for Christbus op de parkeerplaats aan het Handelsterrein in Oude Tonge. In de warme bus stond het enthousiaste Oude Tonge-straatteam met knakworstenbroodjes en warme chocolademelk klaar om de jongeren te ontvangen.

“De gezellig ingerichte bus werd geopend door Dex en wat vrienden, waarna meerdere jongeren hun weg naar de bus wisten te vinden”, laat Youth for Christ Goeree-Overflakkee weten. “Het was een gezellige en geslaagde avond.”De bus zal naast elke dinsdag in Dirksland en donderdag in Stellendam nu ook elke woensdag avond van 19.30 tot 21.30 uur in Oude-Tonge te vinden zijn.

Dinsdag 29 november stond de bus ook al voor de beroepscampus waar ruim 100 jongeren de warmte, het lekkers en een goed gesprek wisten te vinden. Youth for Christ hoopt met de bus een plek te zijn waar jongeren elkaar ontmoeten en een plek hebben waar ze gehoord en gezien worden. Meer info? Kijk op www.goeree-overflakkee.yfc.nl of volg op insta: yfc_go.