(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Kerstpostactie Dirksland

Algemeen

DIRKSLAND - De Hervormde Gemeente Dirksland organiseert een kerstpostactie. Vele vrijwilligers staan klaar om de kerstpost te bezorgen in de meeste dorpen op het eiland.

Inleveren van kerstpost voor de dorpen Ouddorp, Goedereede, Oostdijk, Havenhoofd, Stellendam, Melissant, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Langstraat en Stad a/h Haringvliet kan op maandag 12 december van 13.00 uur tot 16.00 uur en ‘s avonds van 18.30 uur tot 20.30 uur én op dinsdag 13 december van 13.00 tot 16.00 uur. De kerst- en nieuwjaarskaarten (geen postbusnummers) kunnen worden ingeleverd in ‘Onder de wiek’ via de ingang aan de Irenelaan, aan de zijkant van het gebouw, kunt u uw  inleveren.

Voor slechts 60 eurocent per kaart bezorgen de vrijwilligers kerstpost in de hier boven genoemde dorpen. De post wordt bezorgd op vrijdag 17 en zaterdag 18 december. De opbrengst van deze actie wordt verdeeld over de uitgezonden zendingswerkers uit de gemeente en voor het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente Dirksland.