Afbeelding

Gospelkoor In Touch geeft concert in Dirksland

Algemeen

DIRKSLAND - Gospelkoor In Touch is erg blij dat er weer een concert gegeven kan worden. Door de corona-jaren is dit lange tijd niet meer gebeurd, dus zijn we er verheugd dat dit weer kan. Op zaterdag 12 november wordt het gezongen verhaal ‘Experiencing God’ ten gehore gebracht in de Hervormde Kerk van Dirksland. 

Het koor staat onder leiding van Ad de Joode en zal begeleid worden door een combo die voor dit concert samengesteld is. Het combo bestaat uit een pianist, synthesizer, percussionist en gitarist. Tijdens dit concert wordt het prachtige lied ‘My Abba’s Child’ gezongen met een samengesteld kinderkoor, samengesteld speciaal voor dit concert.

Het bijzondere van deze musical is dat je wordt meegenomen in het hele verhaal van het Evangelie. Het raakt mensen. Het stuk start in het begin van de Bijbel. Daar hoor je al hoe mensen God ervaren. Neem bijvoorbeeld Abraham die zijn zoon Izaäk moest offeren. Abraham luistert en God geeft een ram in plaats van Izaäk. God ervaren is vaak moeilijk, vandaag de dag meer dan ooit. Deze liederen helpen je een klein stukje op weg.

Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel Akershoek in Ouddorp, boekhandel Van der Boom in Sommelsdijk, via koorleden en info@gospelkoor-intouch.nl

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de kerkdeuren zijn open om 19.30 uur.