Afbeelding

Zing mee met het Aanschuifkoor of volg een gratis cursus bij de Bibliotheek

Algemeen

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de zeven vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.

Het Aanschuifkoor is een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Elkaar ontmoeten, samen zingen en plezier hebben staat hierbij centraal. Je hoeft hiervoor geen uitstekende zanger of zangeres te zijn. Zing mee en ervaar een gezellige middag. Op woensdag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur kan men zingen in het Diekhuus in Middelharnis. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Workshop

Tijdens de gratis workshop WhatsApp leren de deelnemers nog meer handige functies in WhatsApp te gebruiken. Men leert meer over contacten toevoegen, locatie delen, een achtergrondfoto invoegen en het menu te gebruiken. De cursus is op donderdag 3 november van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek in Middelharnis. 

Cursus Digisterker

Tijdens de gratis cursus Digisterker leert men omgaan met DigiD en welke websites van de overheid men kan gebruiken. Bijvoorbeeld om afspraken te maken, gegevens in te zien of toeslagen aan te vragen. Bij de cursus hoort een werkboek, zodat de deelnemers thuis verder kunnen oefenen. De cursus is op donderdag 3 november van 14.00 tot 16:00 uur in de Bibliotheek in Middelharnis. 

Cursus Opmaat naar school

Tijdens de cursus Opmaat naar school leren deelnemers de Nederlandse taal beter spreken en begrijpen. Er wordt geoefend met zelf spreken en luisteren en deelnemers maken oefeningen op de laptop. De cursus bestaat uit acht lessen en start op maandag 7 november van 9:00 tot 10:30 uur of van 11:00 tot 12:30 uur in de Bibliotheek in Middelharnis.

Aanmelden voor de drie genoemde cursussen is nodig en kan via 06-25508991 en bij de balie in de Bibliotheek.