Afbeelding

Ardi Keukens viert 30-jarig bestaan

REGIO - Ardi Keukens in Sint-Annaland is jarig en viert feest op zaterdag 22 oktober. Tijdens een compleet nieuw Trend & Culi-Event kunnen klanten zich laten inspireren over de trends van 2023, genieten van gezelligheid, gratis workshops volgen, lekkere hapjes eten en er is een kinderprogramma. Het Trend & Culi-Event markeert de start van de actieweken met maar liefst twee weken lang veelbelovende acties op werkbladen en apparatuur.

Hebt u weer zin om stoofpotten te maken? Tijdens een speciale workshop presenteert men de teppan yaki, braadslede en grillplaat. Met deze handige accessoires kunt u beter grillen en braden op inductiekookplaten met flexibele kookzones.
Groen en energiezuinig wordt ook de keuken. In de workshop Groene & Duurzame keuken demonstreert men allerlei manieren om de keuken te verduurzamen en te besparen op energie. Wist u bijvoorbeeld dat recirculatie in combinatie met werkbladafzuiging een middel is om energie te besparen? Daarnaast toont men u graag allerlei energiebesparende keukenapparatuur.
De nieuwste interieurtrends voor 2023 zijn weer zichtbaar in de showroom. U doet mooie ideeën op hoe de keuken als onderdeel van het totale interieur kan worden vorm gegeven. Bezoek hiervoor de Wonen & Trends workshop met de nieuwe collectie meubels, werkbladen en apparatuur. Een interieurstylist helpt u op weg met keuken en interieur tijdens de Design & Styling workshop.
Voor de smulpapen in de keuken is er een workshop met smaakvolle ideeën over hoe u de heerlijkste gezonde snackhapjes uit de stoomoven maakt. En hebt u ooit het verschil geproefd tussen wijn uit de koelkast en een wijnklimaatkast? Doe mee aan de proeverij en ervaar het zelf! Deelnemers ontvangen een gratis fles wijn om mee naar huis te nemen. Let op, voor een aantal workshops geldt een maximum aantal deelnemers. Er is genoeg te doen zoals een rondleiding door de werkplaats, magazijnen en kantoren en er is een presentatie over hoe Ardi Keukens haar hoogstaande service wil blijven waarmaken, service die heeft geleid tot de allerhoogste klanttevredenheid.
Izaak Wisse, bedrijfsleider, heeft grote verwachtingen van het Trend & Culi – Event. “Ruim dertig jaar geleden ontstond Ardi Keukens en verwierf het al snel een goede naam. Het mooie is, dat Ardi Keukens is gegroeid maar vast is blijven houden aan haar kleinschalige manier van werken. Kleine, betrokken teams van 4 à 5 vaste medewerkers zetten zich in voor een vaste groep verkopers en hun klanten. Deze klantteammedewerkers zorgen van A tot Z voor de realisatie van keukens, vanaf het moment van orderwerking tot en met eventuele nazorg. Klanten worden zo min mogelijk doorverwezen en wij leren hen beter kennen. We houden de lijntjes kort en kunnen de wensen van de klant stipt en vlot uitvoeren. Als groot keukenbedrijf blijven we vasthouden aan ons aloude concept van netto lage prijzen, uitmuntende service en hoogste klanttevredenheid.”

Meer informatie is te vinden op www.ardikeukens.nl.


Afbeelding