Inloopmiddagen bij het JAC in Middelharnis

MIDDELHARNIS - De komende maanden zijn er iedere dinsdag inloopmiddagen in het JAC (jeugdactiviteitencentrum) in Middelharnis voor groep 8-leerlingen en brugklassers. Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen knutselen, bakken, gezelschapsspelletjes spelen, poolen, gamen, een VR bril uitproberen, maar natuurlijk ook gezellig kletsen met limonade en iets lekkers. Op de woensdag, donderdag en vrijdagmiddag zijn alle jongeren van 13 tot 18 jaar van harte welkom.

ZIJN Jongerenwerk is een onderdeel van Welzijnsorganisatie Stichting ZIJN. "Graag bieden wij de jongeren van ons eiland een leuke en veilige plek, waar zij zichzelf kunnen zijn en zich verder kunnen ontwikkelen. We maken op een zo laagdrempelig en gelijkwaardig mogelijk niveau contact met jongeren. Het doel hiervan is om jongeren in een veilige omgeving de ruimte te geven om hun verhaal te doen. Het is ook een plek om te leren en talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Instrumenten die ZIJN hiervoor inzet zijn divers; inloopmiddagen bij het jongerencentrum, coaching, ambulant werken, sport en spel op locaties, workshops en cursussen gericht op bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling (al dan niet in samenwerking met scholen)", aldus ZIJN Jongerenwerk.

Voor opmerkingen en/of vragen kan een e-mail worden gestuurd naar m.looij@zijngo.nl. Het adres van het JAC is Molenweg 28 in Middelharnis.