Afbeelding

‘Den Hoogen Caemer’ genoot van dagje Volendam en Marken

Algemeen

SOMMELSDIJK - De activiteitenvereniging van ‘Den Hoogen Caemer’ in Sommelsdijk ging op 28 september een dagje uit naar Volendam en Marken. 

“De dag begon met regen maar hoe meer we in de buurt van Volendam kwamen, ging de zon heerlijk schijnen zodat we buiten konden zitten”, zegt het bestuur. “De heenreis hadden we een half uur vertraging door de drukte, maar dat kon de gezelligheid in de bus niet deren. Na gezellig winkelen en inkopen doen, gingen wij aan boord voor de overtocht naar Marken. Daar aangekomen bleek bijna alles dicht te zijn, het was woensdagmiddag helaas.”
Met een appeltje voor de dorst en een flesje water, gesponsord door Albert Heijn, reisde het gezelschap naar Ankeveen voor het diner, dat erg geslaagd was. Om 21.30 uur was iedereen weer terug in Sommelsdijk. “We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en willen alle deelnemers bedanken voor de gezelligheid”, aldus het bestuur.

Op 28 oktober organiseert de activiteitenvereniging een gezellige muzikale avond met medewerking van muziekgezelschap ‘Die Mooie Molen’. “Deze avond zal een vrolijk tintje hebben omdat wij op deze avond ons honderdste lid zullen bekend maken. De entree is voor leden 8 euro en voor niet leden 12 euro. Opgeven voor deze avond kan bij C. Verbaan, telefoon 06 - 13 89 12 28.