inzameling Roemeniƫ

MIDDELHARNIS - Zaterdagmorgen 1 oktober tussen 9.30 en 11.30 uur zal er  in de loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis weer inzameling van goederen worden gehouden, bestemd voor RoemeniĆ«.

Goederen die kunnen worden ingeleverd zijn: goed functionerende koelkasten en ander bruikbaar witgoed, nette kleding, breiwol, incontinentiemateriaal en andere hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, huishoudelijke spullen, nog goed werkende keukenmachines en elektrisch tuingereedschap, natuurlijk wel in goede staat en werkend. Ook eenpersoonsbedden, beddengoed en eenpersoons matrassen, en ander (klein) meubilair kan worden gebracht. Voor ander meubilair graag even contact opnemen. Alle goederen graag schoon, onbeschadigd en bruikbaar inleveren. Voor het ophalen van goederen word tin verband met de stijgende onkosten een vergoeding van 10 euro gevraagd in Middelharnis/Sommelsdijk en 15 euro voor de rest van Goeree-Overflakkee. 

In de loods is ook een verkooptafel aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.oosteuropa-werkgroep.nl. Voor vragen, tips en andere zaken kan men mailen naar info@oosteuropa-werkgroep.nl.