Afbeelding

Goemaat viert 35-jarig bestaan met open dag

GOEDEREEDE - Goemaat bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd met een open dag op 24 september. Het hele productieproces is van begin tot eind te bekijken. De open dag geeft daarmee een unieke kijk achter de schermen. Alle medewerkers zijn aanwezig om dit jubileum met elkaar en de buitenwereld te vieren.

De afgelopen 35 jaar heeft Goemaat zich gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium. "We staan voor innovatie en durven te innoveren in onze productiemethoden en in onze hoogwaardige producten. We zijn toekomstgericht en gaan mee met de technische ontwikkelingen." Goemaat is een groeiend bedrijf, waarvan de vestiging in Goedereede net voor de pandemie werd uitgebreid. De ruim 1000 vierkante meter extra ruimte heeft de mogelijkheid gegeven om de productie van kunststof kozijnen te optimaliseren.

Martijn Goemaat vertelt: “We zijn trots dat we de uitbreiding in de dynamische tijd met onze medewerkers hebben doorstaan. We doen het echt met elkaar. Iedereen in het bedrijf is belangrijk. Van de mensen in het productieproces tot aan de mensen op kantoor. De uitbreiding maakte het mogelijk om te investeren in onze productielijn, zodat processen nog efficiënter worden. Niet alleen het proces van het maken van de kozijnen, maar ook het verwerken van het afval hoort daarbij. Zo hebben wij nauwelijks afval, omdat vrijwel alles gerecycled wordt. Met de open dag kunnen we dit proces met onze medewerkers nu echt aan iedereen laten zien. We zijn blij dat dit nu kan.”

Op de open dag is iedereen welkom. "Loop een rondje, neem een hapje en een drankje op het foodplein en ontdek hoe een kozijn van begin tot eind wordt gemaakt. De medewerkers laten je dit graag zien. Kom gerust langs met je kinderen, want ook aan hen is gedacht. Wat er precies te doen is, blijft nog even een verrassing."

De open dag wordt gehouden op 24 september van 10.00 - 15.00 uur aan de Provincialeweg 14 in Goedereede. Aanmelden is niet nodig.