Afbeelding

Inloophuis De Boei viert jubileum met dag vol festiviteiten

Algemeen

OUDDORP - Op dinsdag 27 september viert Inloophuis De Boei in Ouddorp haar 15-jarig jubileum. Een ieder die direct of indirect met kanker in aanraking is gekomen, is op deze dag van harte welkom. 

De jubileumviering begint om 9.30 uur in De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Gasten kunnen in de ochtend meedoen aan activiteiten, zoals een handmassage door Daisy Kruimink van 4 Total Beauty en een voetreflexmassage door Jeanette Mourik. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan Qi Gong en Acugraph, door Jolanda van Rijswijk en er is een stoelmassage door Linda Klink. Het is ook mogelijk om te speeddaten gedurende 10 tot 15 minuten met de dames van Coach Connect om samen met hen de interactie aan te gaan overeen onderwerp naar keuze. Aan het eind van deze sessies, rond 12.30 uur, wordt de lunch verzorgd door middel van een ingehuurde pizzakar.

Excursie Kleistee
Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid om 13.30 uur te vertrekken naar de Kleistee voor een excursie. De Kleistee is het mooiste restant van het zandwallenlandschap bij Ouddorp. In dit oude duinlandschap uit ongeveer het jaar 1000 zijn eeuwenlang walletjes rond akkers aangelegd, waarvan enkele later weer met klei uit de ondergrond zijn opgehoogd tot ‘schurvelingen’. In de Kleistee heeft een boerderij gestaan waar een hoogstamboomgaard met onder andere een mooie oude moerbeiboom

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar info@deboeigo.nl of bel 06-19 72 11 67.

Afbeelding