Afbeelding

Jubileumloop voor goede doelen levert mooi resultaat op

Algemeen

GOEDEREEDE - Vanwege het 25-jarig bestaan van het Therapie & Bewegingscentrum Goeree organiseerde het centrum op 7 september een jubileumloop om geld op te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds en Stichting inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee. 

De jubileumloop was ook een mooie gelegenheid om 25 jaar goede samenwerking tussen de verschillende medewerkers en vakgebieden van het centrum te vieren. Volwassenen konden meelopen met de wandeltocht en voor kinderen was er een speciale puzzeltocht uitgezet, met opdrachten om onderweg uit te voeren. De deelnemers werden bij de start en bij een aantal tussenstations voorzien van drankjes en iets lekkers.  Bij de puzzeltocht waren prijzen te winnen. Zeven kinderen eindigden samen op de eerste plaats en ontvingen allemaal een GOranger pakket, waarmee ze Goeree-Overflakkee kunnen ontdekken. Bij de finish kregen de volwassenen geen prijs, maar wel een goodiebag namens alle sponsoren. 

Onder het genot van een hapje en drankje maakte het centrum de opgehaalde bedragen bekend. Eigenaar Ria Lagendijk kon de cheques van 1100 euro uitreiken aan beide doelen. “Hiermee is de wens van het Therapie en Bewegingscentrum om met elkaar een jubileumgeschenk bij elkaar te lopen voor belangrijke goede doelen dubbel en dwars uitgekomen. Dit alles is mogelijk gemaakt mede door de inzet van medewerkers van het Therapie & Bewegingscentrum en vele betrokken sponsoren”, aldus Therapie & Bewegingscentrum Goeree.