Kernactiviteiten

DEN BOMMEL

Yoga in Den Bommel

Maandag 19 september wil Stichting ZIJN weer beginnen met de yogalessen. Deze worden in Bommelstee (Schaapsweg 34) gegeven door Yvonne Groenendijk van 13.00 tot 14.00 uur en van 14.30 tot 15.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kosten: 10 lessen voor 60 euro. Voor opgave of meer informatie kan men contact opnemen met Stichting ZIJN, tel. 0187- 48 33 66, toets 6 of e-mail m.kieviet@zijngo.nl. Bij mailen graag een telefoonnummer vermelden. 

DIRKSLAND

Jaarmarkt

Zaterdag 3 september is er jaarmarkt bij 't Lôôsje, Spuikolk 6. Bij de kramen kunt u terecht voor vis, groente en fruit, noten, speelgoed, panty's, kaarten, kaas en eieren, oliebollen, snoeprollen en ijs. U kunt op het terras een kopje koffiedrinken met gebak, soep en een broodje, frites met een snack, een gebakken vis of een haring. Voor de jongeren (en ook ouderen) is er een wedstrijd spijkerbroekhangen of spijkerslaan. De aanvang is 9.00 uur en het evenement duurt tot 14.00 uur. Iedereen hartelijk welkom.

GOEDEREEDE

Goeree Creatief in Oostdam

Op donderdag 25 augustus van 19.00 tot 22.00 uur houdt Goeree Creatief weer haar maandelijkse creatieve avond in Partycentrum Oostdam. "Wij zien u graag weer met uw eigen handwerk verschijnen. De avond is voor iedereen toegankelijk, dus kom gerust een keer meedoen", aldus de organisatie. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Oostdam, via oostdam@sr-go.nl, door te bellen naar 0187-492321 of een app te sturen naar 06-31 00 06 04.

OUDDORP

Doopsgezinde Kerk gaat open op Monumentendag

De Doopsgezinde Kerk (Dorpstienden 3) is open op Open Monumentendag (zaterdag 10 september) van 10.00-15.00 uur. Er zijn deze dag verschillende activiteiten, zoals de verkoop van brood en meel van het Turkey Red Wheat graan project, een strovlechtworkshop, een demonstratie graan dorsen en een boekentafel.

OUDE-TONGE

Bingo in de Grutterswei

Op vrijdag 26 augustus organiseert ASVO een bingo in Oude-Tonge. Het wordt weer een grote bingo. Dit houdt in: 10 rondes plus een superronde. Deelname kost 10 euro per boekje per persoon, inclusief de superronde en 1x koffie/thee. Een tweede boekje kost  5 euro per persoon, inclusief de superronde. Voor een eventueel derde boekje is het ook 5 euro, inclusief de superronde. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in de Grutterswei aan de Willemstraat 14 in Oude-Tonge. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom.

Klassiek Concert

Het vijfde concert in het koor van de Hervormde Kerk in Oude-Tonge staat gepland op 31 augustus om 19.30 uur. Deze avond treedt Klassiek Ensemble Enjoy uit Oude-Tonge op: Margreet van Maanen, sopraan; Marjan van Nieuwenhuijzen, viool en Jan Verduin, piano. Zij voeren werken uit van G.F. Händel, César Franck, J.S. Bach, L. v. Beethoven, J. Stevenson, F. Schubert, R. Strauss, W.A. Mozart, G. Puccini, G.B. Bononcini, F. Lehár, J. Brahms en G. Verdi. Entree: een gift aan het einde van het concert. Koffie/thee/fris na afloop van het concert.

STELLENDAM

Bingo in Haegse Huus

Op donderdag 25 augustus organiseert de activiteitencommissie van de Stichting ZIJN een bingo in het Haegse Huus te Stellendam. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. Aanvang is om 14.30 uur, de zaal is om 14.15 uur open. De entree bedraagt 5 euro, dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Opgeven kan bij mevrouw M. van Oostenbrugge via 0187-491653. Graag voor 23 augustus.

SOMMELSDIJK

Bingo 

Op zaterdag 27 augustus is er een bingo van de O-G-O in de Zwaluw, Sperwer 55. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Meezingconcert

Op woensdagmiddag 14 september zal er in de zaal van de Zwaluw aan de Sperwer 55 een uitvoering worden gegeven door “Meezingkoor de Watertoren”. Alleen Nederlandse liedjes worden er gezongen, en het staat eenieder vrij om gezellig mee te zingen. De toegang tot deze middag is geheel gratis, ook rolstoelers en scootmobielen zijn van harte welkom. De middag begint om 14.00 uur. Deze middag wordt aangeboden door Activiteitencommissie 'Den Hoogen Caemer'.

Reis naar Volendam-Marken

Er is nog ruimte om mee met het reisje van Activiteitencommissie 'Den Hoogen Caemer' naar Volendam en Marken op woensdag 28 september. De kosten voor niet leden zijn 90 euro, dat is inclusief vervoer per bus, twee keer koffie en gebak en een boottocht over het Markermeer naar Marken en een diner in Ankeveen. Terugkomst in Sommelsdijk ongeveer 20.00 uur. Voor informatie kan men bellen met C. Verbaan: 06 13 89 12 28.