Oratoriumkoor zoekt zangers

MIDDELHARNIS - Op woensdag 24 augustus aanstaande gaan de repetities weer van start van oratoriumkoor Arte Vocale. De repetities vinden plaats in de Herv. Kerk, Ring 15 te Middelharnis. Er wordt elke woensdagavond van 19.45 -21.15 uur gerepeteerd. Dirigent is Hans Houtman.

Het koor bestaat momenteel uit 23 enthousiaste leden. Nieuwe leden, met name mannen, zijn van harte welkom. Het laatste concert dat door het oratoriumkoor Arte Vocale is gegeven, is in samenwerking geweest met COV Laudate uit Hardinxveld Giessendam en vond plaats op 11 juni dit jaar.

Nu is het koor aan het oefenen voor twee uitvoeringen, een op 12 en een op 19 november. De eerste uitvoering zal gegeven worden in Hardinxveld-Giessendam en op 19 november vindt de uitvoering plaats in Middelharnis, in de vorm van een Evensongdienst. Het koor wil onder andere het Magnificat van Charles Wood, Praise the Lord O ye servants van Thomas Tomkins en Zadok the priest van Händel uitvoeren.

Wie zich niet direct wil vastleggen als lid van het koor, kan ook op projectbasis mee komen zingen. De kosten hiervan bedragen € 50,-. Belangstellenden kunnen dan ruim twee maanden mee repeteren en eventuele extra repetities zijn inbegrepen.

Wie een keer wil komen kijken of mee wil gaan doen, wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden. Voor vragen of meer informatie; neem contact op met Esther Kranendonk, tel: 06-21913954.