Afbeelding
Foto:

Aan de slag als voorleesconsulent

REGIO – Samen werken aan gelijke kansen voor alle kinderen? Team Jeugd & Educatie is onderdeel van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg. Samen zichten ze zich op leesbevordering en digitale geletterdheid voor kinderen en jongeren tot 18 jaar op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Ben jij ondernemend, nieuwsgierig en een verbinder? Dan is Team Jeugd & Educatie op zoek naar jou!

Als (voor)leesconsulent stimuleer je de taalontwikkeling, het leesplezier en de digitale geletterdheid bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de taal- en leesontwikkeling en digitale kennis van deze doelgroep. Jij bent hét visitekaartje van de bibliotheek in de kinderopvang, op peuterspeelzalen, basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Ben je 24 tot 28 uur per week beschikbaar en wil jij op deze manier je steentje bijdragen aan de maatschappij? Reageer dan in ieder geval voor 31 augustus. Stuur je CV en motivatie naar info@lezenenleren.nl. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Eline Jansen, Teamleider Educatie 0-18 via 06-31785092. Kijk ook op www.lezenenleren.nl voor meer informatie over Team Jeugd & Educatie.