Afbeelding
Foto:

Eilanden-Nieuws Extra, wat is dat precies?

Eilanden-Nieuws is al bijna 100 jaar een begrip op Goeree-Overflakkee. Dat willen we graag zo houden. Tijden veranderen echter, en Eilanden-Nieuws verandert mee. Daarom hebben we Eilanden-Nieuws Extra ontwikkeld. Daarmee krijgt u voor een klein bedrag toegang tot al onze artikelen op de website. Natuurlijk blijft onze papieren editie voor abonnees op vrijdag ook gewoon bestaan en kunt u Eilanden-Nieuws op dinsdag gratis lezen.

Wat is Eilanden-Nieuws Extra?

Als abonnee van Eilanden-Nieuws Extra kunt u al onze eigen artikelen lezen, die niet (volledig) in de dinsdagkrant staan. Ook leest u een selectie van onze beste artikelen uit de vrijdageditie. Op Eilanden-Nieuws Extra publiceren we wekelijks minimaal tien eigen artikelen die u nergens anders leest.

Waar kan ik die artikelen lezen?

Op uw tablet, smartphone, laptop en computer. Alle Extra-artikelen staan op onze compleet vernieuwde website, die afgelopen vrijdagmiddag 'live' is gegaan. De artikelen zijn te herkennen aan het rode Extra-logo. Deze artikelen delen we natuurlijk ook via onze social mediakanalen.

Wat kost Eilanden-Nieuws Extra?

Voor 21,50 euro per jaar leest u wekelijks minimaal tien 'eigen' artikelen over Goeree-Overflakkee. U kunt een jaarabonnement afsluiten (dat is de meest voordelige optie), maar een maandabonnement is ook mogelijk. U betaalt dan slechts 1,95 euro per maand en het abonnement is uiteraard maandelijks opzegbaar.

Waarom is Eilanden-Nieuws Extra niet gratis?

Nieuws is niet gratis en dat geldt ook voor lokaal nieuws. Mede dankzij onze abonnees kunnen onze journalisten blijven schrijven over alles wat speelt op Goeree-Overflakkee en kan Eilanden-Nieuws blijven bestaan. Als abonnee van Eilanden-Nieuws Extra heeft u dus niet alleen toegang tot alle artikelen op onze website, maar maakt u deze artikelen ook mede mogelijk. Voor (bestaande) abonnees van de vrijdageditie en onze digitale abonnees wordt Eilanden-Nieuws Extra uiteraard volledig toegankelijk.

Ook abonnee worden? Kijk dan snel op www.eilandennieuws.nl/abonnement. Word vandaag nog abonnee en mis nooit meer iets van Eilanden-Nieuws!