(Foto: archief Eilanden-Nieuws)
(Foto: archief Eilanden-Nieuws)

Stichting Natuurlijk Ouddorp stelt zienswijze Ouddorp Bad Oost beschikbaar

Algemeen

OUDDORP - De Stichting Natuurlijk Ouddorp heeft een zienswijze geschreven aan het college van B en W en Gemeenteraad van de gemeente Goeree-Overflakkee, betreffende het recreatie- en villaproject Ouddorp Bad Oost.

Het geheel van de zienswijze behelst zestien pagina’s. Aangezien de stichting dat te uitgebreid vindt voor burgers, belanghebbenden en belangstellenden heeft Stichting Natuurlijk Ouddorp een verkorte versie geschreven, die door een ieder kan en wettelijk gezien ingediend mag worden. De tekst is beschikbaar op de Facebookpagina van de stichting.

“Iedereen kan tot en met 30 augustus een zienswijze indienen over de ontwerp-omgevingsvergunningen, zegt Stichting Natuurlijk Ouddorp. “U hoeft geen belanghebbende te zijn bij deze plannen. In de zienswijze moet u uw naam en adres opgeven en uiteraard uw reactie op de plannen zelf.
De manier waarop u uw zienswijze verwoordt is helemaal vrij: u mag uw verhaal in uw eigen woorden opschrijven. Er is maar één voorwaarde: uw reactie moet gaan over de gevolgen van de plannen voor de woon- en leefomgeving. En u richt uw zienswijze aan het college van Burgemeester en Wethouders, dus niet aan de ontwikkelaar zelf. Dat kan per post: College van B en W van de Gemeente Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis. Het kan ook per mail: griffie@goeree-overflakkee.nl.”

Wie gebruik wil maken van de verkorte zienswijze van Stichting Natuurlijk Ouddorp kan de tekst kopiëren van de Facebookpagina St: Natuurlijk Ouddorp.