(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Scouting Bruinisse start met rommelmarkt en braderie

Algemeen

BRUINISSE - Begin september gaat Scouting Bruinisse weer van start. De vereniging, die ook veel leden van Goeree-Overflakkee heeft begint het seizoen als vanouds met een gezellige rommelmarkt en braderie op het Kerkplein in Bruinisse.

Op zaterdag 10 september van 9.30 tot 12.00 uur is iedereen uit het dorp en omstreken welkom op de snuffelmarkt. Er is onder andere enveloppen trekken en een loterij, waarbij een taart valt te winnen. Daarnaast is er een koffiehoek, zijn er vintage spullen en vele kleedjes van de Scouts. 

Vrijwilligers
“Nu de vereniging weer op volle toeren kan draaien, is het aantal leden iets gegroeid”, zegt Scouting Bruinisse. “Het is erg leuk om het Scouting spel met een grotere groep te kunnen spelen. Dit is alleen mogelijk door de grenzeloze inzet van alle vrijwilligers, die iedere zaterdag in de weer zijn om een leuk en uitdagend programma neer te zetten. Om dit te kunnen blijven doen is de Prinses Margrietgroep actief op zoek naar extra hulp. Graag zien wij alle teams iets groeien, zodat het werk over meer schouders verdeeld kan worden.”

“Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen graag meer over het vrijwilliger zijn bij Scouting en wat het jou kan brengen. Wat er mee bereikt wordt mag duidelijk zijn: onze jeugdleden een onvergetelijke tijd bezorgen. Laat een berichtje achter via sociale media of per mail, dan laten wij snel van ons horen.” Meer informatie is te vinden op www.scoutingbruinisse.nl.