ACC Den Hoogen Caemer pakt weer uit

SOMMELSDIJK - ACC Den Hoogen Caemer in Sommelsdijk heeft ook nu weer uitgepakt. Na het succes van de vorige keer, kon men niet minder doen. Allereerst werd er een barbecue georganiseerd, die weer werd verzorgd door de heer en mevrouw Kooten. Tijdens de barbecue werd de muziek verzorgd door John & Diana. Na het eten namen zij het verder in handen en al gauw werd er gedanst, polonaise gelopen en vooral meegezongen. Iedereen was dan ook zeer tevreden en voldaan weer naar huis gegaan rond 22.00 uur.

Het was mooi weer, dus konden alle festiviteiten buiten gevierd worden. Ook werd nog bekendgemaakt dat er op donderdag 29 september (als de bus die dag vrij is, anders een andere datum) een dagtocht wordt georganiseerd naar Volendam en Marken. Als de bus vol is, dan is de prijs voor leden 80 euro en voor niet-leden 90 euro per persoon. Niet-leden kunnen alleen mee als de bus niet vol komt met leden. Bel voor informatie naar C. Verbaan (06-13891228).

Op woensdagmiddag 14 september is het meezingkoor De Watertoren aanwezig. Zij zingen alleen Nederlandse liederen. De toegang is geheel gratis.