Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

PGGO viert jubileum met muziek, geluksprofessor en ontmoeting

SOMMELSDIJK - In 2021 bestond het Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee (PGGO) 25 jaar. Door corona was een viering toen niet mogelijk. Maar nu haalt het platform de schade in met een jubileumfeest op donderdag 1 september.

De feestmiddag vindt plaats in Den Hooghen Caemer aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk, in de zaal van buurtvereniging De Zwaluw. De zaal is goed toegankelijk en er is een invalidentoilet. Voor bezoekers met een scootmobiel zijn er mogelijkheden om te parkeren.

Wie zijn er allemaal welkom? Alle mensen met een beperking op Goeree-Overflakkee en hun naasten en iedereen die in de (gehandicapten)zorg werkt. Verder: beleidsmakers en iedereen die interesse heeft voor het PGGO. Wethouder Henk van Putten (CDA) is ook aanwezig.

Het platform hoopt zichzelf meer op de kaart te zetten door deze ontmoeting én het gesprek op gang te krijgen. Het PGGO is 26 jaar geleden opgericht om te bevorderen dat mensen met een functiebeperking zo gewoon mogelijk kunnen leven en deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

Het feestprogramma bevat muziek van de Droâge Keeltjes en een ‘college’ van geluksprofessor Patrick van Hees. Hij geeft tips om gelukkig te worden en te blijven. Van Hees schreef diverse boeken over dit thema. Zijn publiek gaat gegarandeerd blij de deur uit na een optreden.

De aanvang is 14.00 uur (inloop 13.30 uur). De toegang is gratis. Aanmelden (voor 27 augustus) is noodzakelijk. Dit kan via e-mail: pggoinfo@pggo.nl of telefoon: 06-23411124.