Kunstmarkt 'Creatieve Kunstigeit' in Melissant

MELISSANT - Op zaterdag 10 september is het tijd voor de kunstmarkt 'Creatieve Kunstigeit' in Melissant. Iets nieuws voor het dorp, maar de feestcommissie laat weten genoeg aanmeldingen te hebben om de markt door te laten gaan.

"Kunst is wat ons betreft een breed begrip voor iets dat creatief en/of handgemaakt is. Dit kan schilderkunst zijn, maar ook bijvoorbeeld fotografie, tekenen, beeldhouwen, glaskunst, theater, dans, muziek en zang, film, literatuur en poëzie. Alles waarvan je kunt zeggen dat het een kunstwerk is."

Ook voor kinderen wil de organisatie de markt/middag leuk proberen te maken. "Er kunnen onder andere lampionnen versierd worden, die 's avonds tijdens de lampionnenoptocht gebruikt kunnen worden. Meer info over alle (kinder)activiteiten volgt nog."

De Kunstmarkt wordt georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur nabij verenigingsgebouw Melishof aan de Binnenweg 59-61 in Melissant. "Er is nog plaats, dus heb je interesse of andere leuke ideeën? Mail ons op feestcommissiemelissant@gmail.com." Meer info is ook te vinden op www.facebook.com/feestcommissiemelissant