Kernactiviteiten

DIRKSLAND

Dorpswandelingen

Leer de geschiedenis van Dirksland kennen via een wandeling door het dorp onder leiding van een gids. De wandelingen zijn op de zaterdagen 20 augustus, 17 september en 22 oktober. De aanvang is steeds 13.30 uur bij de Nederlandse Hervormde kerk aan de Ring te Dirksland. De wandeling begint in de kerk en duurt ongeveer anderhalf uur met afsluitend iets te drinken. Toegang is gratis. De wandelingen zijn een initiatief van de dorpsraad van Dirksland.

OOLTGENSPLAAT

Bingo ASVO

Op woensdag 17 augustus organiseert de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee weer een bingo in ’t MultiFunctioneel Centrum aan de Weesmolenstraat 12. Aanvang is om 14.00 uur, u bent welkom vanaf 13.30 uur. Iedereen is welkom. Er worden zes ronden  en een superronde gespeeld. Een boekje kost 6 euro per persoon, dit is inclusief twee keer koffie/thee en de superronde.

OUDDORP 

Tuintjesmarkt Comité Adullam

Op zaterdag 13 augustus hoopt Comité Adullam een tuintjesmarkt te houden aan de Hermansweg 23. Tijdens de tuintjesmarkt worden snoeprollen, kruiden, kaarten en speelgoed verkocht. Meer informatie is verkrijgbaar bij Hester Grinwis (06-19153606). 

Bingoavond

Op woensdagavond 17 augustus is er een bingo t.b.v. Brassband Concordia. De kaartverkoop start om 19:00 uur en de bingo start om 20:00 uur. Locatie is Happerij ’t Schouwtje aan de Weststraat 19.

Tuintjesmarkt Vliedberglaan

Woonvoorziening De Vyver van stichting Sjaloom Zorg doet zaterdag 13 augustus mee aan de ‘tuintjesmarkt’ aan de Vliedberglaan in Ouddorp. Er staan van 10.00 tot 15.00 uur rommelmarktkramen rondom het terrein. Ook worden er fotokaarten, rollen snoep en sfeerverlichting verkocht. Uiteraard is er een koffieterras waar bezoekers kunnen genieten van koffie, thee, fris en taart. Men kan bovendien een ritje maken in een nostalgische brandweerwagen.