Bestelbus en personenauto botsen op N59

DEN BOMMEL - Afgelopen donderdagavond 28 juli ging het rond half twaalf ‘s avonds mis op de N59 ter hoogte van Den Bommel. Een bestelbus en een personenauto kwamen met elkaar in botsing. Hierbij belandde het busje op z’n kant. De hulp van de brandweer werd ingeroepen om de bestuurder uit het voertuig te krijgen. De auto belandde in de slootkant. Het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht de betrokkenen; iedereen kwam met de schrik vrij. De N59 was tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. (tekst Erwin Guijt).


Aanhanger met boot gekanteld

OUDE-TONGE - Zondagmiddag 31 juli kwam op de N59 een trailer met boot op zijn kop terecht. De trailer werd voortgetrokken door een voertuig. Een getuige meldde dat de dissel van het voertuig afbrak, waardoor de aanhanger kantelde. Bij het incident vielen geen gewonden en het verkeer liep geen vertraging op. De boot werd opgetakeld en afgevoerd.


Fietser gewond bij aanrijding in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Zaterdagmiddag 30 juli is vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. Dat gebeurde op een oversteekplaats van het fietspad dichtbij het Havenhoofd in Middelharnis. Terwijl de hulpdiensten aanrijdend waren, ontfermden omstanders zich over de fietser. Ambulancemedewerkers behandelden de verwondingen van het slachtoffer en brachten hem over naar het ziekenhuis.


Zomergasten

Waarom is vakantie vieren op Goeree-Overflakkee zo aantrekkelijk? In de serie ‘Zomergasten’ gaat Eilanden-Nieuws in gesprek met toeristen die op ons mooie eiland verblijven. Lees vandaag deel 2 met Ton en Joke Neleman uit Capelle aan den IJssel op pagina 23.