Kernactiviteiten

GOEDEREEDE

Kunst in de kerk

Maandag 8 t/m zaterdag 13 augustus is er een tentoonstelling van de schilderijen van Jannie Romijn te bezichtigen in de Hervormde gemeente van Goedereede. De tentoonstelling is te bezichtigen op maandag, dinsdag en vrijdag 14.00 tot 16.30 uur. Op donderdag en zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur.

OUDE-TONGE

Sjoelmiddag

Stichting ZIJN wil wekelijks weer een sjoelmiddag organiseren in het Infocentrum, Bernhardstraat 27. Op deze dinsdagmiddag is er plaats voor nieuwe leden. De middag is van 13.30 uur tot 15.00 uur. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop. Iedereen die het leuk vindt om een potje te sjoelen is welkom en kan zich aanmelden bij Stichting ZIJN, (0187)- 483366 (toets 6) of e-mail m.kieviet@zijngo.nl.

OUDDORP

Tonky & Jack aan zee

Op dinsdag 16 augustus om 14.30 uur speelt duo Tonky & Jack in Strandtheater Houten Kaap met de zomerse voorstelling ‘Tonky & Jack aan zee’ (2+)Het optreden is onderdeel van het kindermuziekfestival Houten Aap. Tonky & Jack is het nieuwe project van singer-songwriter Marten Fisher. Tonky is de trouwe, gekke hond van Jack en samen zingen ze  liedjes over het strand, de zee en de dieren. De voorstelling duurt 30 tot 45 minuten en na afloop is er een meet & greet met Tonky & Jack.

SOMMELSDIJK

Repair Café

Zaterdag 6 augustus is er een zomerse aflevering van het Repair Café. "Bij zomer denken we aan kapotte vliegers, opblaasbeesten, ijsmachines en zelfs aan overspannen ventilatoren. Wat is er nodig om u te helpen bij de voorbereidingen van een fijne vakantie? Ook als u op ons mooie eiland vakantie viert, kunt u op de eerste zaterdag van de maand langskomen bij het Repair Café, vlakbij het pittoreske centrum van Sommelsdijk", aldus Repair Café. "Het Repair Café in Sommelsdijk is zoals alle Repair Cafés in Nederland een organisatie van vrijwilligers. Ons motto is: ‘Weggooien? Mooi niet!’"
Reparaties zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd maar is zeker niet verplicht. De artikelen graag schoon en droog aanbieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 18 te Sommelsdijk. Aanname van reparaties tot 12.00 uur.

Bingoavond

Zaterdag 6 augustus is er een bingo van de O-G-O in wijkgebouw de Zwaluw, Sperwer 55. De bingo start om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Een kopje koffie of thee is gratis bij binnenkomst. Er worden 11 rondes gespeeld voor 6,50 euro. Daarnaast zijn er nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor 1 euro per ronde. De toegang is gratis.

Bingomiddag

Woensdag 10 augustus is er een bingo van de O-G-O in wijkgebouw de Zwaluw, Sperwer 55. De bingo start om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. Een kopje koffie of thee is gratis bij binnenkomst. Er worden 9 rondes gespeeld voor 3,50. Daarnaast zijn er nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor 1 euro per ronde. Er is ook nog een verloting. De toegang is gratis.